Shops Haarlem | Sissy-Boy flagshipstore

sissyboy haarlem

Leuk! Deze maand heeft Sissy-Boy de deuren van haar vrij kleine winkel in Haarlem gesloten om aan de overkant van dezelfde straat een complete flagshipstore te openen!

Inmiddels heb ik er er een kijkje genomen; wat een prachtig resultaat! De ruimte is groot en naast kleding (mannen, vrouwen en kids) vind je er mooie woon-producten (meubels en woonaccessoire) en stationery items. Ook heeft de store een apart gedeelte onder de naam Daily waar je terecht kunt voor een koffie, een verse fruitshake, diverse taartjes, broodjes en salades! Kortom, met deze Flagshipstore is Haarlem ook weer een ontbijt- en lunchlocatie rijker!

haarlem shops adres sissy-boy

Als je binnenkomt word je vrijwel direct hebberig. Wat een fantastische styling en wat veel mooie producten! Rechts aan het begin van de winkel staat een vrij grote tafel-stelling met daarop een selectie producten en een aantal cactussen en andere groene sfeermakers die direct een fijne sfeer creëren. Ook zag ik vandaag dat ze mijn pastel groene (havermout)pannetje verkopen! Leuk voor als je nog op zoek bent naar een klein pannetje, want hij is naast functioneel ook nog eens vrolijk om te zien (handig voor als je opbergruimte in de keuken beperkt is ;-) Tja, en dan hebben ze ook nog sieraden, mooie glazen en schalen, draadmanden, vloerkleden, kleurrijke kussentjes en.. ach, ga vooral zelf eens een kijkje nemen!

Sissy-Boy Flagship Store | Barteljorisstraat 25 | www.sissy-boy.nl

1 thought on “Shops Haarlem | Sissy-Boy flagshipstore

  1. Iris Gillissen

    Bedankt voor het leuke stukje op jullie site;-) ik zoek op een bepaalde term (frame metaal) geloof ik en kom op jullie website terecht en zie dat jullie actief zijn in haarlem.
    Ik werk als shopmanager in ons sissy boy filiaal in haarlem, misschien dat we iets voor elkaar en onze stad kunnen betekenen! Komen jullie eens langs in de winkel om verder te babbelen?

    Groetjes!! Iris

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *