Coeurblonde producten | XL Feather canvas shoppercoeurblonde canvas tas veren shop

Laat die dagjes strand maar komen! Met deze XL feather bag kun je lekker veel meenemen (praktisch: check!) en het is ook nog eens een blikvanger! Het mooie basic canvas met de prachtige opdruk van veertjes maken deze tas zowel stoer als lief, dus hij kan op lekker veel manieren worden gecombineerd! In de tas, die afgesloten kan worden met een rits, zit nog een extra vakje met ritsje waar je kleine losse/belangrijke spulletjes zoals sieraden, je telefoon, je OV-kaart etc in kunt opbergen (en snel kunt pakken).

tas met veren illustratie shopper

Naast ideaal voor een dagje strand is dit natuurlijk ook een perfecte tas voor een dagje shoppen: plek genoeg voor al je aankopen! Bestellen kan hier in onze Petite Pop Up Boutique webshop >>> 

1 thought on “Coeurblonde producten | XL Feather canvas shopperLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *