Coeurblonde producten | Fort Festijn

FFjuni2014We zijn alweer begonnen met de voorbereidingen voor het Fort Festijn! We zijn zondag 29 juni weer van de partij op dit schattige event in Haarlem. En we hebben heel veel leuks en nieuwe producten voor het Festijn in petto;-) Extra vrolijk om alvast te vermelden is dat we een week later ook op de Sunday Market in Amsterdam staan! Het Fort Festijn vindt deze keer geheel buiten plaats dus we gaan voor een vrolijke en zomerse look voor onze stand. Hieronder alvast een kijkje van de producten die je onder andere bij ons kunt vinden.

huisje hanger lavendelWat dacht je van onze Happy Home mini Hanger, een hanger/lijstje in de vorm van een lief huisje?We hebben ze gevuld met kleine handgeschreven briefjes met daarop de tekst: My home is my happy place. Erg leuk om op te hangen met een stukje masking tape aan de muur (of voor een raam!) of aan een lief haakje of deurknopje. Of leg ‘m op een kastje of tafeltje neer met wat andere mooie voorwerpen of woonaccessoires.

grote toilettas met tekst

Perfect als bag in bag en natuurlijk als XL make up tas! Deze heerlijk grote toilettassen zijn super handig om al je beauty-spulletjes in op te bergen maar ook als bag in bag met daarin make-upjes, je telefoon, je zonnebril of andere dingen die je maar al te graag meeneemt. Ze zijn zowel in grijs als olijfgroen verkrijgbaar.

treasure box schatten ketting

Mooie herinneringen aan een lange strandwandeling waar je mini schelpjes van hebt meegenomen? Of wil je die ene mooie quote graag bij je dragen? De Treasure Box Pendant is een mooie, stijlvolle, licht robuuste ketting waar je je eigen schatten in kunt doen. Bijvoorbeeld mooie steentjes van die ene reis of vakantie, een fotootje of een lief briefje. 

Petit sacs by coeurblonde

Natuurijk zullen onze Petit Sacs voor de zomerfestivals niet ontbreken! Ze zijn schattig en erg handig om je pinpas, lipgloss, muntjes of andere kleine musthaves in te doen. Natuurlijk nemen we ook onze Happy Quote Mugs, de Coeurblonde kaartensets (en speciaal voor de komende markten hebben we twee nieuwe kaarten gemaakt, waarover snel meer;-), candlebags en posters met onze ingelijste gedichten en illustraties mee.

kraam coeurblonde

Blijf ons deze week zeker even volgen op coeurblonde.com want we gaan nog wat nieuwe producten op de site zetten die ook te koop zullen zijn op het Fort Festijn! We hopen jullie sowieso in real life te zien de 29e, daar krijgen wij altijd veel energie van;-)

Wanneer en waar?

Op zondag 29 juni kun je het Fort Festijn vinden in Haarlem (bij Seinwezen op de Kinderhuissingel 1D – 1H). Je kunt er van 12:00 tot 18:00 shoppen, lunchen, workshops volgen en inspiratie opdoen. De toegang tot het Fort Festijn is gratis. Meer weten over het Festijn of de locatie? Breng dan een bezoekje aan www.fortfestijn.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *