Coeurblonde producten | Zomerlust collectie

zomerlus-blog

We zijn helemaal blij met onze nieuwe ‘Zomerlust collectie’ kettingen. Ze symboliseren voor ons dat vrolijke zomerse gevoel vol vrijheid, fijne momenten aan zee en het buiten zijn. We hebben voor deze collectie vier nieuwe kettingen gemaakt die volgens het Zomerlust gevoel mooi representeren. Alle kettingen en hangers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, namelijk sterling zilver verguld met goud.

seacharm

Onze seacharm ketting geeft het ultieme zomergevoel. Het is een ketting die je doet denken aan de zee en stralende zon. Het zeepaardje is mooi en fijntjes bewerkt. Het is de favoriete ketting van onze derde ‘Coeurblonde’, ons nichtje Anouk. De ketting heeft ook een speelse look.

shark's

Elle’s favoriete ketting van onze Zomerlust collectie is de shark’s tooth. Wat ze er zo leuk aan vindt is dat hij stoer is maar door zijn formaat ook gewoon iets schattig’s blijft houden. Het is een ketting die helemaal past bij de zomer van 2014 en die ook bij iedere outfit goed is te dragen. Iets nettere outfits krijgen er een edge door en als je een stoere outfit draagt, verstrekt de ketting je look.

feather

Persoonlijk ben ik weg van deze feather ketting. Hij heeft een heerlijke bohémien look, geeft mij dat gevoel van vrijheid en ik vind hem stijlvol bewerkt. Ook leuk om met een langere ketting te dragen vind ik. De ketting is sowieso goed te combineren met andere sieraden zoals Ibiza type armbandjes.

wishbone

En last but not least is onze wishbone ketting. De hanger staat symbool voor happiness en wie wil dit nou niet bij zich dragen? Het is een hanger die mooi om je hals valt door de vorm van de wishbone.

Je kunt de Zomerlust collectie vanaf vandaag vinden in onze shop! Op naar een prachtige zomer;-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *