Kids | Sailor bermuda & star zomerhoedje

bermuda

Ik heb mij al een hele tijd ingehouden! Ik had slim kleding ingekocht na Oli’s verjaardag eind januari en ik heb daar nog steeds profijt van;-) Nou moet ik bekennen dat hij enigszins verwend is door Hans die op zijn reis een paar zomerse Gap items met korting heeft gescoord. Maar toen ik deze bermuda zag, ging mijn hart wel wat sneller kloppen.

Ik vind hem echt fantastisch. Hij is stoer, heeft een mooie kleur die je niet standaard ziet en het printje matcht helemaal bij zijn opa. De bermuda is goed te combineren met een simpel t-shirt of een stoer mouwloos hemdje.

Starzomerhoedje

Ook extreem schattig is dit star zomerhoedje. Erg koddig! En een fijne bescherming voor de zon natuurlijk. Kortom, mocht ik langs een ZARA lopen, zal het lastig worden om niet ‘even’ een kijkje te nemen, haha. De items zijn trouwens ook online verkrijgbaar al vind ik het met kinderkleding altijd extra leuk om het in real life te zien;-)

Bermuda 16,95 euro |  Star zomerhoedje  8,95 euro | ZARA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *