Coeurblonde producten | XL toiletbag (in bag)

toilettas groot fabulous coeurblonde

Is ie niet super? Ik was direct weg van deze heerlijk grote toilettassen, die niet alleen perfect zijn om al je beauty-spulletjes in op te bergen maar ook handig gebruikt kan worden als bag in bag met daarin make-upjes, je telefoon, je zonnebril of andere dingen die je maar al te graag meeneemt.

xl toilettas elle bag in bag

Zelf heb ik er tot nu toe in ieder geval veel plezier van en dan wel als bag in bag in de grote legergroene canvas tas die ik dagelijks gebruik. Ik heb ‘m de laatste tijd gevuld met: mijn fineliner, een kleine mini Moleskine uit eigen collectie, zonnebrandcreme, mijn grijze petje met kleine witte polkadots (ik verbrand nogal snel op mijn hoofd), m’n mintkleurige leren visitekaartjes-houder van PUC en als ik wat langer wegga wat cosmetica zodat ik indien gewenst mijn make-up een beetje kan bijwerken ;-)

grote toilettas met tekst

De toiletbag is, zoals de ‘XL’ benaming al aangeeft, lekker groot (32 bij 26 cm) (I LIKE!) en is te wassen op 40 graden. Je kunt kiezen uit grijs of olijfgroen. Meer info of bestellen? Je vindt de XL toiletbags hier >>>

1 thought on “Coeurblonde producten | XL toiletbag (in bag)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *