Beauty | Aesop Geranium Leaf

Aesop1

Vrolijkheid! Hans was een weekje weg voor zijn werk en hij is gisteren weer teruggekomen en hij heeft mij extra blij gemaakt met zijn cadeautjes. We zijn allebei weg van de handscrub van Aesop en (daar doen we dan ook zuinig mee) en hij heeft voor mij nu een setje gekocht van de Geranium Leaf lijn van Aesop. Het was echt super schattig verpakt, in een mooie doos die weer was ingepakt in een soort van krantenpapier en daar zat vervolgens weer dit cute tasje omheen. De vormgeving van het merk is echt ingenieus.

Aesop_2

Het mooie is dat ik sinds de verhuizing had besloten om eerst alle verzorgingsspullen op te maken voordat ik nieuwe spulletjes zou kopen. En een klein half jaar verder ben ik daar nog steeds mee bezig… Echt niet normaal hoeveel je over de tijd heen verzamelt en niet opmaakt. Ik heb ook niets meer gekocht dit jaar, en de Aesop set is dan ook echt een verwennerij. Ik heb mij niet in kunnen houden (dat dan wel weer;-) en vanochtend meteen de Body Leaf cleanser en de Body scrub getest. Ik had geen tijd meet voor de body balm maar dat komt nog wel.

En zoals in de lijn der verwachting lag, het zijn heel fijne producten! De scrub heeft een vrolijke zomerse geur, is zacht en mijn huid voelde daarna fris en fruitig aan. Na het bezoekje van Elle en mij aan de hammam vorige week besloot ik zelf ook maar weer eens vaker te gaan scrubben. De body cleanser geurde iets subtieler en ik rook ook heel licht mandarijn. Er zit hier ook een vleugje bergamot in, en dat vind ik persoonlijk altijd een lekkere subtiele geur. Het is echt een me-time momentje om met deze lekkere producten te douchen! Een aanrader dus;-)

Meer info over de producten vind je hier . Je kunt ze kopen bij bijvoorbeeld Skins.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *