Coeurblonde producten | Update + sneak preview

notebook dragonflies coeurblonde

Momenteel zijn we best met veel (leuke!) dingen tegelijk bezig waardoor ik bijna vergat vandaag ook nog even te bloggen voor Coeurblonde.com. Vandaag hebben we privé een dinnerdate bij Pip samen met onze vriendinnen Naomi en L. Gezellig!

hangers dandelion good friends

Verder hebben we binnenkort misschien een heel erg leuk extra fysiek verkooppunt, gaan we volgende week een binnenkijker maken bij een echte creatieveling die heel veel moois ontwerpt, hebben we nieuwe plannen op een iets ander vlak die we stap voor stap aan het uitwerken zijn (soon meer hierover), zijn we net een creatieve en inspirerende product-samenwerking aangegaan die we nu verder aan het uitwerken zijn, staan er nog een paar erg leuke opdrachten qua vormgeving voor visitekaartjes, geboortekaartjes en trouwkaarten op de planning en daarnaast hebben we weer een flink aantal nieuwe producten die we nog aan de shop moeten toevoegen!

tas veren canvas

Het leek me leuk om van het laatste (de producten) alvast een sneak preview te geven ;-) We willen nog even wat mooie foto’s maken en daarna zullen we ze snel aan onze Petite Pop Up Boutique toevoegen.

pip tas veren

Op de hoogte blijven? Neem zo nu en dan een kijkje in de shop of like de Coeurblonde Facebook pagina.

ketting vaasje bloemen coeurblonde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *