Kids | DIY tip voor in de kinderkamer

Boekenplank

Olivier’s kamer is echt bijna klaar!!! Vrijdag haal ik zijn nieuwe sterrengordijnen op en dat is eigenlijk de laatste stap;-) Ik vind het echt super leuk geworden en Olivier is volgens mij ook wel happy met zijn ingerichte kamer. We hebben één muur in bovenstaande kleur geverfd en dat is echt mooi uitgepakt. De kamer straalt nu ook een soort van rust uit. Ik zal als hij af is een hele post over zijn kamertje maken, maar nu alvast een voorproefje met een simpele DIY tip voor in de kinderkamer.

Het boekenplankje op zich staat al schattig maar ik wilde er iets extra’s mee. Ik was laatst met Naomi, Elle & L in Haarlem en ik ben altijd weg van de kaarten die je bij Dille & Kamille kunt kopen. Omdat ik toen net de verf had gekocht vond ik een drietal kaarten die perfect pasten bij de kleur van de muur. Ik wilde iets anders dan ze in te lijsten en toen kwam Elle met het klemidee. Het is super simpel maar o zo leuk en het heeft ook iets stoers. Je hebt eigenlijk alleen een stukje touw nodig, twee punaises, de klemmen en natuurlijk de kaarten.

Boekenplank2

Beide touweinden prik je met een punaise vast aan de binnenkant van het plankje en dan positioneer je de kaarten zo met de klemmen dat ze a) blijven hangen;-) en b) dat ze goed over het touwtje zijn verdeeld. Je kunt ook leuk variëren. Als het tijd is voor een andere uitstraling, hang je er gewoon nieuwe kaarten aan. Dit idee kun je natuurlijk ook in je eigen slaapkamer uitvoeren of in de woonkamer. Bijvoorbeeld met één van onze kaartensets.

Je kunt de kaarten en de klemmen kopen bij Dille & Kamille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *