Elle Loves | Sterrenkleed & badlaken van katoen

vloerkleed met sterren katoen hm home coeurblonde

Sterretjes zijn eigenlijk altijd schattig. Ik teken ze graag in geboortekaartjes, heb een fijne canvas XL bag van Mimic Copenhagen die ik al jaren met veel plezier en regelmatig gebruik en ik ben niet te vergeten: ik ben in het bezit van de lieve Petite Etoile ketting uit eigen collectie.

Het is dan ook niet gek dat ik meteen een beetje hebberig word bij het zien van dit stoere (maar door de sterren toch ook weer niet té) vloerkleed van 100% katoen. Een perfect voorbeeld van een kleed dat heel goed in je woon- of slaapkamer kan liggen maar het ook heel leuk kan doen in een baby- of kinderkamer! De prijs is voor H&M Home, waar dit kleed van is, aan de hoge kant maar duur is 24,95 voor een katoenen kleed van 1.30m bij 90 cm natuurlijk niet.

sterren vloerkleed badlaken hm home

En slim als de website van H&M in elkaar zit werd ik bij het bekijken van deze sterren musthave meteen even geattendeerd op artikelen die ik wellicht ook interessant vind… En bingo..! Toen viel mijn oog op een fijn geprijsd kakigroen (al lijkt het meer grijs)badlaken met zwarte sterren (met het strand-seizoen staat voor de deur voel ik een aankoop aankomen ;-) !). Kortom al heel snel nadat ik begon aan deze blogpost bedacht ik me dat deze niet alleen zal gaan over het leuke vloerkleed maar ook over een, bij het sterren-thema passend, badlaken van 60 cm bij 125 cm a EUR 7,95.

badlaken sterren strand dromen coeurblonde

Bestellen kan via de H&M webshop. Je vindt het vloerkleed hier en het badlaken kun je hier bestellen. Beide producten zullen waarschijnlijk ook in het filiaal op de Dam in Amsterdam, het enige fysieke H&M Home verkooppunt in Nederland, te koop zijn.

1 thought on “Elle Loves | Sterrenkleed & badlaken van katoen

  1. free proxy

    Hi there,I log on to your blog named “Elle Loves | Sterrenkleed & badlaken van katoen | Coeurblonde” like every week.Your story-telling style is witty, keep doing what you’re doing! And you can look our website about free proxy.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *