Pip Loves | Low budget tips voor juni

Lowbudgetjuni

Juni is begonnen! Hurray! Een nieuwe lentemaand vol kansen op een stralende zon, heerlijke strandbezoekjes en middagjes op het terras;-) Juni is voor mij ook de maand dat ik heb besloten iets meer op mijn budget te letten en ik bedacht mij dat dit niet direct een dramatisch iets hoeft te zijn maar dat het daarom een extra sport om leuke dingen te spotten die ook nog eens voordelig zijn.

Ik werd er eigenlijk door getriggerd omdat a) mijn Nespresso cupjes op waren en b) mijn havainanas na een jaartje kapot waren gegaan. Ik stond laatst in de rij bij de HEMA toen ik bij de kassa espresso coffee cups tegenkwam (roze!) dus ik dacht, ik probeer het gewoon even. Voor twee euro kan er weinig misgaan en het was de koop van de dag! Ik vond de koffie goed en Hans was er ook helemaal blij mee (hij is een beetje een Nespresso koffie purist dus ik was blij verrast). Scheelt toch mooi weer wat geld. Ik val enigszins in herhaling, maar ook bij de HEMA heb ik voor 2,50 euro nieuwe grijze slippers gescoord. Ze matchen qua kleur echt onder alle outfits en lopen verder prima.

Omdat ik de smaak nu te pakken had, ben ik even online verder gaan zoeken en heb ik wat mooie lenteproducten gevonden die een fijne prijs hebben. Zoals de fantastische mint waterkoker die nu nog eens extra in de aanbieding is. Dat is toch instant happiness? En om in het mint thema te blijven, het mint H&M kaarsje vind ik echt heel lief. Het zal super schattig staan zowel in de tuin of op het balkon als het ‘s avonds begint te schemeren. Een stijlvolle combi hierbij vind ik het  kopje van keramiek dat tegelijkertijd een kaarsje is. Ik moest hierbij meteen weer aan mijn DIY-lamp denken. Omdat een item voor een picknick natuurlijk niet mag ontbreken, heb ik ook nog vierkante papieren bordjes toegevoegd van de Home collectie van H&M.

Ik ben klaar voor de maand juni! En mijn budget ook;-) Je kunt de producten vinden op de site van de HEMA & H&M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *