Elle Loves | Today is OK strandtas

todayisok tas

Mijn moeder verzamelt altijd diverse cadeautjes voor mijn verjaardag: dingen om te gebruiken (heerlijke chocolade of saffraan), dingen om te bewaren (bijv. een mooi kookboek) maar ook wat kleine dingetjes die vooral grappig zijn of handig. Zo kreeg ik vorige week onder andere deze XL shopper.

Ondanks dat ik niet van geel houd en de combinatie van blauw en geel mijn hart ook niet direct harder doet kloppen vind ik dit toch echt wel een leuke shopper/strandtas. Ideaal voor als jeveel mee wilt nemen (of een groot badlaken of picknickkleed).

Ze vertelde er meteen bij dat ze ‘m zo vrolijk vond en dat ie echt helemaal niks kost. Inderdaad, voor EUR 1,50 een erg handig ding (ook nog eens met rits erin!) dat zich dus ook goed leent als kleinigheidje voor iemand. En ja, als ie na een tijdje lelijk wordt of kapot gaat dan is dat eigenlijk niet zo erg.

Ook hebben? Breng een bezoekje aan jouw HEMA filiaal of bestel ‘m hier online in de HEMA webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *