Wonen | IKEA Brakig laptop-standaard

brakig laptopstandaard ikea

Een functionele aankoop voor een fijn prijsje, dat zijn de betere uitgaves ;-) Ik was al een tijdje op zoek naar een verhoging/standaard voor mijn laptop voor op mijn bureau en tafel (eentje die dus ook gemakkelijk te verplaatsen is).

Ik zat al een tijdje niet helemaal optimaal (en ik besteed best wat tijd achter de laptop) en stak op dat vlak mijn kop in het zand door een creatieve oplossing te hanteren: een stapel boeken en ouderwetse dozen met bordspellen eronder. Tja, dit staat niet heel gezellig, sterker nog het staat rommelig en onrustig.

Het had dan ook zo moeten zijn dat ik tijdens een bezoekje aan de IKEA toevallig tegen een passende en perfecte oplossing aanliep: de houten laptop-standaard uit de limited Brakig collectie! Je kan kiezen uit twee verschillende kleurvarianten qua onderkant: baby-blauw (die heb ik!) of een een oranje-achtige tint (zie foto). Naast op het bureau of op de tafel is ie ook uitermate geschikt om als laptoptafeltje in bed te gebruiken. Kortom, een erg handige aankoop voor slechts 12 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *