Pip Loves | Bohemian zomerbroek

summerpants

Soms heb je van die aankopen die je niet meet uit wilt doen, ehum. Dat is het geval met deze broek. Hij werd gespot door Elle’s vriendin C en ik kreeg heel fijn de tip door!  Waarvoor dank: zowel C als Elle ;-) Hij is ingenieus omdat hij super relaxed zit, er stijlvol uitziet, koel zit, op veel manieren te dragen is (met hakjes of platte schoenen, meer sportief of net) en bovenal een mooie prijs heeft.

Ik draag hem met een simpel mooi aansluitend wit hemdje, hakjes (niet heel hoog), een lange ketting en een kanten shawl over mijn topje en met mijn bruine Zatchels tas (ben ik ook nog steeds enorm happy mee!). Als het iets frisser wordt ‘s avonds doe ik er mijn korte donkerblauwe (inmiddels bijna vintage lol) colbertje van Edith & Ella over. Staat nog netjes ook.

Even een noot: de broek valt enigszins groot, dus mocht je hem online willen kopen, ga dan zeker niet voor een maatje groter to be on the safe side . Zelf heb ik hem ook een maat kleiner gekocht dan mijn standaard maat (en ik houd niet van strakke broeken;-) Er zijn trouwens meerdere prints beschikbaar, mocht je liever voor een egale broek gaan of misschien wel voor een panterprint.

H&M loose fit broek | 14,95 euro |

1 thought on “Pip Loves | Bohemian zomerbroek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *