Shops Haarlem | ID Image Styling

id image styling haarlem

Een van de leukste kledingboetiekjes in Haarlem (of eigenlijk is het meer een mini warenhuisje) is ID in de schattige Schagchelstraat. Ik zelf ken eigenaresse Stephanie eigenlijk al vanuit Hoofddorp, de plaats waar ik jarenlang heb gewoond. Althans, kennen… van gezicht dan. Onze basisscholen zaten naast elkaar en was dan ook erg grappig om er een aantal jaren geleden, toen ze ID in Haarlem opende, te ontdekken dat er een ‘soort van bekende’ achter deze leuke shop zit.

stephanie haarlem ID

Wat je bij een bezoekje aan ID bijna niet kan ontgaan is het enthousiasme en de spontaniteit van Stephanie. Je merkt aan alles dat ze ontzettend blij wordt van (het runnen van) haar eigen winkel en ik heb haar eigenlijk nog nooit nors meegemaakt. Tegen iedereen is ze (zover ik heb kunnen zien natuurlijk ;-) altijd even attent en behulpzaam. Persoonlijk vind ik dat al een hele dikke plus. Het is mooi om te zien dat mensen werken aan hun droom/dromen en daarbij is een fijne sfeer in een shop of eetgelegenheid naar mijn idee het fundament voor succes en plezier.

schagchelstraat 7 ID

Je garderobe aanvullen? Dan is ID the place to be. Tussen een leuke mix van nieuwe (Scandinavische) merken (Modstrom, Just Female, Second Female etc) en vintage kleding vind je eigenlijk altijd wel iets leuks. Ook voor leuke cadeautjes als boeken, sieraden en woonaccessoires ben je hier aan het juiste adres.

id image styling boetiek

Denk hierbij aan bijvoorbeeld Kusmi tea, een mooie zonnebril of een stijlvol magazine voor op de salontafel? Stephanie is eigenlijk constant bezig haar assortiment origineel te houden en voegt regelmatige unieke of vernieuwende merken en producten aan haar shop-walhalla toe. Kortom, genoeg reden om er (mits je in de buurt bent/woont) regelmatig even een kijkje te nemen.

id image styling winkel haarlem

Nieuwsgierig geworden? Ga gewoon zelf eens langs! Woon je niet in Haarlem? Plan dan een gezellig dagje shoppen in deze leuke stad in. Op het moment zijn we druk bezig met het verzamelen van de leukste winkeltjes en food hotspots en vullen we de site geleidelijk aan met Haarlem adresjes. Houd de Haarlem categorie dus goed in de gaten ;-)

ID Image Styling | Schagchelstraat 7 | www.idimagestyling.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *