Food Hotspots Haarlem | MarrakeZ

Marrakez

Ik moest erg lachen toen ik deze post wilde schrijven en in eerste instantie dacht: hmmz, moet Elle het niet doen nu ze in Haarlem woont;-) Grappig hoe dat dan gaat. Afgelopen dinsdag hebben we super gezellig samen met foodcoach Annedoor geluncht bij Marrakez op de Gedempte Oude Gracht in Haarlem.

Marrakez2

Een restaurant helemaal in een ‘Marrakez meets Ibiza’ stijl. Een prachtige koepel als eyecatcher,  vrolijk gekleurde lifestyle accessoires, mooie theeglazen en vriendelijk personeel. Het was er fijn vertoeven. Het is best een grote ruimte maar het voelt gezellig en niet massaal aan. We hadden veel bij te praten met Annedoor en kwamen in een spontane brainstorm terecht waardoor we bijna vergaten de lunch te bestellen…

Marrakez3

En dat zou zonde zijn geweest. We zijn met zijn drieën (misschien een beetje saai;-) voor een warme pita met geitenkaas en gegrilde groenten gegaan en deze was lekker. Het broodje vulde goed (ik moet bekennen dat ik in eerste instantie dacht, wat is hij dun;-) maar ik wil ook graag even speciale aandacht vragen voor de ijsthee van BOS. Dit is heerlijke ijsthee op basis van rooibos en je herkent ze aan de vrolijk gekleurde blikjes. Ik krijg er direct weer trek in;-)

Marrakexz4

Concluderend, een fijne en vrolijke ruimte waar je lekker in gezelschap iets kunt drinken of een hapje kunt eten. En heel belangrijk: de bediening is servicegericht, daar houden wij altijd van;-)

MarrakeZ | Gedempte Oude Gracht 11 | Haarlem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *