Elle loves | Jacquard sjaal met kwastjes

ellelovessjaal

Ongeveer twee maanden geleden zag ik ‘m al hangen in Amsterdam, een sjaal die direct mijn aandacht trok en waarbij ik meteen dacht: hebben! Deze gedachten werden al snel overschreeuwd door een ander stemmetje (het verstandige ;-) ‘Heb je een sjaal nodig?’ Uhm.. niet perse maar hij is wel heel erg leuk..! ‘Jij bent helemaal geen sjaal-persoon’. Dat is niet waar, ik heb de hele winter mijn heerlijke roestkleurige gebreide sjaal gedragen. ‘Ja, nadat je ‘m al twee jaar ongedragen in de kast had hangen. Daarbij was het winter en heb je in het zomerseizoen nog nooit een sjaal gedragen. Ok dat is waar maar misschien is ie wel heel goedkoop. ‘Nee dat is ie niet, hij is niet goedkoop en ook niet afgeprijsd. Je hebt ‘m NIET nodig en als je ‘m koopt is de kans ontzettend groot dat je ‘m nooit draagt dus draai je om en hup de Zara uit!’.

Heel verstandig heb ik de winkel toen zonder aankoop verlaten en ok, ik geef toe, bij het eerst volgende bezoekje heb ik uiteraard even stiekem gegluurd of hij er nog hing. Helaas… Hij was nergens meer te bekennen waardoor er direct geen verleiding meer op de loer lag op sjaal-gebied (en nee, ik kocht ook niets anders ;-).

sjaal elle coeurblonde

Tja, ik kon ook niet weten dat de ZARA sommige items zo lang heeft hangen… Vorige week, toen Pip hier een dagje in Haarlem was, dook de sjaal namelijk weer op. Direct bij binnenkomst zag ik ‘m hangen en de ‘strijd’ begon opnieuw. Dit keer had ik ‘m al van het rek getrokken voordat het verstandige stemmetje orders kon gaan uitdelen en net toen dit wel gebeurde en mijn getwijfel opnieuw begon, zei Pip doodleuk: “je moet ‘m nemen! Hij is echt heel leuk en kijk, je kunt ‘m in de zomer ook meer als een omslagdoek gebruiken in plaats van als sjaal-sjaal!”.

Voordat ik het wist was haar demonstratie al uitgevoerd en werd het tijd om hardop uit te spreken wat mijn ‘verstandige-stemmetje’ me toe riep. Helaas zonder succes. “Ik zou het doen, je kunt er heel veel plezier van hebben”. En dat was het moment… Ik was verkocht en kort daarna de sjaal ook. Ik heb na de aankoop wel bedacht dat ie, naast sjaal en omslagdoek, ook kan dienen als een soort van kleedje om bijvoorbeeld even op te zitten op het strand (want yes, hij kan worden gewassen!)

Jacquard sjaal met kwastjes van Zara // EUR 29,95 // Bekijk ‘m in de Zara webshop >>>

sjaal als kleedje

 

3 thoughts on “Elle loves | Jacquard sjaal met kwastjes

  1. Elle Post author

   Hi Steven,
   Niet in de winkel denk ik. Ik heb die van mij nog wel. Slechts een paar keer gedragen. Mocht je ‘m willen overnemen dan kun je een berichtje sturen.
   groetjes

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *