Winnen | Bijzonder Plekje Boek

Bijzonderplekjewinnen

Wij zijn superblij dat we voor deze winactie twee exemplaren van het inspirerende ‘Bijzonder Plekje Boek’ mogen weggeven!

Het is een boek vol mooie foto’s en leuke verhalen van de meest bijzondere plekjes in binnen- en buitenland. Er staan ook inspirerende quotes (en ons eigen Mooie Momenten gedicht!) in en er zijn vrolijke extra’s aan het boek toegevoegd.

Winnen!
Kans maken is simpel. Het enige wat je hoeft te doen is

je hier aan te melden voor onze nieuwsbrief (mits je dat natuurlijk nog niet hebt gedaan) en onder deze blog (met hetzelfde e-mailadres waarmee je voor de nieuwsbrief staat ingeschreven – je mailadres is alleen zichtbaar voor ons) een antwoord te geven op de volgende vraag:

Wat is jouw meest bijzondere plekje in Nederland?

Wij zijn benieuwd! Je kunt meedoen tot en met woensdag 28 mei en de winnaars krijgen persoonlijk bericht.

16 thoughts on “Winnen | Bijzonder Plekje Boek

 1. Annemarie Vonk

  Mijn meest bijzondere plekje in Nederland is Terschelling; het eiland waar ik vroeger met mijn ouders op vakantie naar toe ging en waar ik heel veel fijne en leuke herinneringen aan heb en waar ik ook graag weer eens naar toe zou gaan.

  Reply
 2. Dagmar van Schaij

  Mijn meest bijzondere plekje in Nederland is Haarzuilens. Daar komt een groot gedeelte van mijn familie vandaan. De meeste herkennen Haarzuilens van het mooie kasteel. Maar het hele dorpje is prachtig en idyllisch. En wat ik het allermooiste vindt: de boomgaarden met kersenbomen waardoor je in juli en augustus de heerlijkste kersen kan kopen, die je onder een mooie kersenboom in het zonnetje kan opeten. Nostalgisch zomer gevoel ten top! :-)

  Reply
 3. Stephanie

  Mijn meest bijzondere plekje in Nederland is Veere, in Zeeland. Een piep klein dorpje vlakbij de plek waar wij al jaren op vakantie gaan. Ik hou van Zeeland. Pure natuur! Veere is een idyllisch plekje met een paar kleine winkeltjes, een bakker, een prachtig haventje waar de mooiste boten liggen, een oude molen waar je met een klein veerpondje (die je zelf met de hand moet bedienen) naar toe kunt varen en Oma’s snoepwinkeltje met 100 soorten snoep van vroeger. Heerlijk om door heen te slenteren! Ondanks dat het zo klein is komen we er elk jaar weer terug : )

  Reply
 4. Lotte van Rooij

  Het Geuldal! Vooral omdat het zo niet-Hollands is. Prachtig glooiend landschap waar je van gehucht naar gehucht wandelroute. In de zon smaakt een speciaalbiertje dan extra goed na wat km’s in de benen te hebben ;)

  Reply
 5. Lotte van Rooij

  Uh correctie, stom woordenboek op mijn IPhone ;)

  Het Geuldal! Vooral omdat het zo niet-Hollands is. Prachtig glooiend landschap waar je van gehucht naar gehucht wandelt. In de zon smaakt een speciaalbiertje dan extra goed na wat km’s in de benen te hebben ;)

  Reply
 6. Elise

  Mijn mooiste plekje in Nederland is eigenlijk een heel bijzonder plekje! Het ‘schelpenstrandje’ bij het Goese Sas is een mini strandje waar ik van kinds af aan al kom. Op de fiets of met de auto, midden in de winter of hartje zomer. Wat het plekje echt bijzonder maakt is dat mijn vriend en ik er onbewust naartoe gaan op belangrijke momenten in onze relatie. Om rustig te praten, te ontspannen en/of te genieten van het uitgestrekte uitzicht van de Zeelandbrug tot Zierikzee en verder.

  Reply
 7. Dewi

  Café du midi in Delfgauw vind ik zo’n bijzonder plekje! Daar word je spontaan verliefd! Je kunt er lekkere pannenkoekjes of tosti’s eten op het schattige terrasje tussen de fruitbomen, vrolijke bloemen en rondscharrelende kippen. Het is echt een uniek plekje!

  Reply
 8. Maya

  Jaren lang wandelden wij al door het bijzonderste plekje van Nederland. Het ligt helemaal boven in Drenthe. Vijftig Bunder heet het. Sinds begin januari zijn wij dol gelukkig dat we een klein stukje van dit prachtige gebied konden kopen en wonen wij nu op deze bijzondere plek. Het magische bijna buitenlandse gevoel dat je hier krijgt delen wij graag met mensen op onze minicamping en in ons boshuisje. Echt een bezoekje waard.

  Reply
 9. eefje

  Er zijn heel veel leuke plekjes in nl maar waar ik heel blij ben is in de moestuin van Vila Augustus in dordrecht. Geweldig wat een plaats, het hotel, het restaurant, de kassen. Heerlijk hier word ik heel blij van.

  Reply
 10. Maartje

  Mijn favoriete plekje in Nederland is het strand van Scheveningen. Om lekker uit te waaien, te zonnen, zwemmen, zandkastelen bouwen. Uiteraard ook om lekker te lunchen, eten en te borrelen!

  Reply
 11. Salena

  Loosdrechtse Plassen, en dan vanuit een sloep met lekkere hapjes en drankjes! Daar kan ik echt van genieten op het water!

  Reply
 12. Marijn

  De Theetuin en Theeschenkerij ‘t Einde in Zuiderwoude! Net een stukje buiten Amsterdam, midden in het prachtige Waterland, heel fijn om even de rust op te zoeken en te genieten van allerlei lekkers! Ze hebben diverse heerlijke en eerlijke en zelfgemaakte producten en je kunt lekker zitten op hun terrasje aan het water of in de stijlvolle binnenruimte. Een high tea of lunch, die net lijkt op een minivakantie, echt een aanrader! :)

  Reply
 13. MissMonkey

  Dordrecht! Mijn Dordrecht. Oudste stad van Holland. In mijn hoofd en in mijn hart. Zelfs op vakantie naar verre bestemmingen denk ik met smart; Dordrecht dat is mijn thuis, mijn plekkie mijn stekkie.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *