Shops Haarlem | Portrait

Yeah, sinds twee weken woon ik (Elle) in Haarlem. Een compleet eigen categorie voor deze stad kan dan ook niet uitblijven op Coeurblonde.com. De komende weken zullen we daarom volop leuke shop & food adresjes in Haarlem toevoegen! Vandaag de eerste: concept store Portrait.

portrait haarlem deur

Ondanks dat ik aardig bekend ben ik Haarlem zijn er de laatste periode best een aantal hotspots bij gekomen die ik, nu ik er net woon, aan ontdekken ben. Erg leuk! Zo waren Pip en ik vorige week voor het eerst bij Portrait, een conceptstore waar je kleding en (woon)accessoires kunt shoppen maar ook terecht kunt voor koffie of lunch.

bord portrait tekst

keuken portrait haarlem

Een prachtige plek die heel stijlvol is ingericht (licht en veel wit) en waar je erg mooie spullen kunt scoren. We besloten direct neer te strijken voor een koffie (met soja!) en lunch: zeer smaakvol zuurdesem-brood met homemade humus en pesto, waarbij de smeerseltjes erg schattig geserveerd werden in kleine potjes (zie foto).

lunch portrait haarlem

In het midden van de ruimte staat een lange tafel die zich perfect leent om met je laptop te gaan zitten. Verder zijn er door de ruimte heen diverse hoekjes gecreëerd waar je kunt zitten en kun je bij mooi weer ook buiten voor de deur zitten.

portrait spiegel

Kleding vind je er voor mannen en vrouwen en van veel mooie Scandinavische merken. En een deel van de woonaccessoires staat uitgestald op een prachtige grote trolley kar (tja, ik heb een zwak voor dit soort meubels en daarom erg blij met mijn roze en groene trolley).

portrait haarlem concept store

Op de foto’s kun je zien hoe de ruimte eruit ziet en krijg je een idee van de items die er worden verkocht. Je kunt natuurlijk ook snel zelf even een kijkje nemen!

portrait winkel koffie haarlem

Portrait (concept store) // Raamvest 29A // www.portrait-haarlem.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *