Pip Loves | New shoes

Newshoes

Paolo Nutini heeft een nieuwe cd, dus voor mij was het tijd voor een nieuw paar schoenen;-) Ik was niet op zoek hoor, alhoewel het achteraf gezien wel tijd was voor een nieuw paar. Ik zag bovenstaande schoenen vorige week op de Haarlemmerdijk en ik was direct verkocht. Ik vond ze zo schattig, zacht en een mooie kleur hebben dat ik ze meteen even wilde passen. En ze waren in de uitverkoop!

En ze zaten als pantoffeltjes! Zo fijn. Het zijn platte schoentjes die echt heerlijk lopen! Ik heb ze gisteren zelfs de hele dag op de Sunday Market (het was echt super gezellig en druk!) aan gehad en dat zonder enig probleem. Nou moest ik wel even lachen toen ik het merk van de schoenen zag, ehum. Het zijn namelijk Clarks! En to be honest, associeer ik dit merk stiekem wel een beetje met oma schoenen… Maar dat was mijn vooroordeel;-) Ik ben er enorm blij mee en kan niet wachten om ze onder een korte broek aan te doen!

coeurblonde kraam sunday market

Ooh ja, nog even over de Sunday Market, het was echt een fantastisch dagje. We hebben veel nieuwe mensen ontmoet (leuk, leuk, leuk!) en zijn ook oude bekenden tegen gekomen. Het blijft zo ingenieus om jullie ook eens in real life te zienL daar krijgen wij altijd veel energie van. Erg blij zijn we ook met de reacties op onze nieuwe producten, waaronder de zilveren sieraden. We zullen de nieuw producten morgen in de petite pop up zetten!

SMmei2

Clarks | Tyler Weave | Originele prijs 129,95 euro, ik had ze voor 75 euro bij Ramona op de Haarlemmerdijk in Amsterdam

1 thought on “Pip Loves | New shoes

  1. Dell

    Karen– Even if you accept the concept of the Laffer Curve, you have to also accept that sometimes the tax rates are below the curve and should be raised to maximize the revenues on the curve.Or you're just a right-wing dumbass who dos9&n#3e;t understand much of any damn thing at all.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *