Coeurblonde producten | Happy Bloom Kits & Posters

captain

Overmorgen (zondag 4 mei) staan we op de Sunday Market in Amsterdam (www.sundaymarket.nl) met een eigen Coeurblonde kraam! Naast een groot deel van de producten die je in onze webshop (www.petitepopup.com) vindt, nemen we ook een aantal nieuwe producten mee die nog niet in de shop staan!

Hierbij vast een sneak preview van een aantal van onze nieuwe creaties. We hebben twee weken geleden al wat nieuwe posters (in lijsten, waarbij je uit 3 kleuren kunt kiezen!) ontworpen en aan onze online boutique toegevoegd maar hadden nog zoveel poster-ideeen en mooie quotes dat we er gewoon nog een aantal aan ons assortiment hebben toegevoegd. Deze nieuwe woonaccessoires voor kantoor, woon- of slaapkamer zijn dus eerst zondag te koop op de Sunday Market en zullen we volgende week aan de webshop toevoegen zodat je ze ook online kunt bestellen.

bethebest

Verder hebben we, omdat we gek zijn op bloemen en omdat het nu een perfect moment is om te zaaien, drie verschillende Happy Bloom Kits aan ons assortiment toegevoegd. Lavender Love, Sweet Violets & Forget Me Nots. Ook deze zullen zondag eerst op de markt te koop zijn en zullen volgende week aan de webshop worden toegevoegd.

bloomkits

We hopen je aanstaande zondag tussen 12:00 en 18:00 even bij onze kraam te zien! Meer info over de locatie, deelnemers en route vind je op www.sundaymarket.nl

breathein

One thought on “Coeurblonde producten | Happy Bloom Kits & Posters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *