Coeurblonde producten | Nieuw in shop!

Blog-mum-adorable

We hebben vandaag weer vrolijke nieuwe producten gemaakt die we natuurlijk direct aan de shop hebben toegevoegd! We hebben speciaal voor moederdag een Happy Quote Mug gemaakt met de lieve tekst: Mum, you’re adorable. Mocht je nog op zoek zijn voor een cadeau voor moederdag dan ben je bij ons dus aan het goede adres;-)

home is kaart

Verder hebben we een nieuwe kaart ontworpen met de mooie tekst: “Home is where the heart is”. Deze kaart kun je natuurlijk ook als verhuiskaart versturen;-)

Verder zijn we enigszins losgegaan met nieuwe XL Moleskines in lente pastelkleuren. We hebben maar liefs zes varianten aan de shop toegevoegd met de nieuwe teksten “Make your own magic” en “Maybe we’re all just dreaming”. Genoeg keuze dus om een notebook te vinden om al jouw dromen, wensen en plannen voor de komende lente/zomer in te noteren!

moleskine xl lila magic

Benieuwd naar de nieuwe producten? Breng dan een bezoekje aan onze Petite Pop Up Boutique.

1 thought on “Coeurblonde producten | Nieuw in shop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *