Elle’s Life | Hello Haarlem

blog haarlem elle

Ik ben verhuisd! Koningsdag was mijn eerste officiële dag in Haarlem. Uiteindelijk is het allemaal best snel gegaan. Een paar dagen inpakken, opruimen en schoonmaken en daarna heb ik met wat hulp van vrienden en mijn paps (dank allen!) mijn spulletjes naar Haarlem gebracht. Zo woonde ik nog in Amsterdam en zo zit ik gewoon in een nieuwe stad. Zoals ik al schreef geen onbekende stad voor mij maar ondanks dat ik er mijn weg ken, voelt er echt te wonen natuurlijk net even anders. Een fijne mix van vertrouwdheid en nieuw avontuur!

new home elle coeurblonde copy

Inmiddels heb ik al best veel spullen uitgepakt en vind ik het eigenlijk best wonderlijk hoe snel ik me hier thuis voel, iets wat je van tevoren natuurlijk nooit helemaal zeker weet. Ik vind het ook ontzettend plezierig om alles opnieuw te kunnen bedenken. Wat hang ik aan de muren en waar, op welke plek zet ik wat neer, wat voor kleuren laat ik terug komen in woonaccessoires als kussentjes, kaarsjes en wanddecoratie etc. De laatste tijd heb ik bij de H&M Home, Dille & Kamille en IKEA al een paar leuke en/of handige spulletjes gekocht en nu wil ik op m’n gemak bekijken wat eventueel nog echt leuke passende toevoegingen kunnen zijn. Stap voor stap toewerken naar een eindresultaat waar ik me fijn voel. En dat stap voor stap maakt het juist zo leuk. Niet een heleboel in een keer aanschaffen maar het proces van creëren lekker lang rekken.

Op de foto’s kun je een paar spulletjes zien die ik de laatste tijd niet kon laten liggen en die ik afgelopen weekend uit heb kunnen pakken of mijn nieuwe plek alvast een beetje gezellig te maken.

Misschien moeten we nu ook maar een Haarlem categorie aan onze blog gaan toevoegen voor alle leuke adresjes & to do’s in Haarlem ;-) Bij Pip op ontdekkings-tochtjes in Amsterdam en bij mij in Haarlem, best een leuke afwisseling!  

3 thoughts on “Elle’s Life | Hello Haarlem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *