Coeurblonde’s Monde | Nieuw: Foodheart rubriek!

cb en foodheart

Vorig jaar leerden we Annedoor, toen eigenaresse van Doordagt, toevallig kennen doordat Pip in de buurt woonde van haar bio lunchroom. Nu ik dit schrijf besef ik maar weer eens hoe mooi dingen kunnen lopen en hoe je eigenlijk dagelijks nieuwe vrienden kunt maken! Extra leuk is dat dit soort nieuwe ontmoetingen ook weer kunnen leiden tot nieuwe ideeën, samenwerkingen en initiatieven.

Na een aantal weken geleden samen met Annedoor wat spontaan te brainstormen tijdens een lunch meeting bij Dophert ontstond er zo’n dergelijk idee: waarom schrijft Annedoor (die net voor zichzelf is begonnen als foodcoach en workshop-gever) eigenlijk geen gastblog op Coeurblonde.com? Van dat idee werden Pip en ik direct blij en ook Annedoor was direct enthousiast. Vanaf volgende week schrijft zij dus speciaal voor Coeurblonde iedere twee weken een blog met daarin een favoriet recept + leuke bijbehorende weetjes. Yeah, we can’t wait! Hieronder kun je alvast wat meer over haar lezen.

overannedoor1

annedoor fotoAnnedoor uit Amsterdam is een geboren foodie: ze is gek op seizoensgroenten en alles wat samenhangt met een bewuste & groene levensstijl. Na het runnen van een eigen bio lunchroom focust zij zich nu op haar eigen bedrijfje Foodheart ,waarbij ze mensen inspireert om op een bewuste manier naar eten te kijken. Naast foodcoaching geeft ze workshops en is ze in te huren voor catering opdrachten. Iedere twee weken deelt ze op Coeurblonde.com een favoriet recept met bijbehorende leuke weetjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *