Coeurblonde producten | Drop of Jupiter ketting zilver

drop of jupiter ketting zilver coeurblonde

Het is altijd leuk om de shop uit te breiden met nieuwe producten en we hebben nu een mooi nieuw item voor de liefhebbers van zilveren sieraden. We willen onze collectie met zilveren sieraden sowieso gaan uitbreiden, zo komen er ook zilveren leaf it behind oorbellen en kettingen in ons assortiment dus houd de shop vooral in de gaten;-)

De Drop of Jupiter is een stijlvolle en klassieke ketting met een hanger die een mooie gebrushte structuur heeft. De ketting en hanger zijn allebei gemaakt van sterling zilver. Het is ook een leuk cadeau idee met moederdag in aantocht! Over moederdag gesproken, we zijn bezig met een vrolijke cadeauset speciaal voor moeders, hierover snel meer;-)

Klik hier voor meer informatie over de Drop of Jupiter ketting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *