Coeurblonde producten | Nieuw in de shop!

smile poster coeurblonde

Hurray! We hebben mooie nieuwe producten aan de shop toegevoegd;-) Om je interieur mee op te vrolijken, cadeautjes heel cute in te pakken en om positiviteit per post te versturen. We zijn erg blij met onze nieuwe ingelijste! posters in vrolijk roze maar ook stijlvol wit en zwarte lijsten. Ook leuk als cadeau trouwens;-)

lovely poster coeurblonde copy

De posters bevatten verschillende teksten die zijn geschreven in ons eigen Coeurblonde handschrift en zitten in een wissellijst van 21×30 cm. De posters kunnen zowel worden opgehangen (horizontaal of verticaal) als worden neergezet. We hebben ook een vrolijke poster met eigen illustraties en tekstjes in een mooie roze lijst.

roze lijst poster quotes coeurblonde

Omdat wij weg zijn van inpakken hebben we ook twee nieuwe stationery producten aan ons assortiment toegevoegd: zelf ontworpen grote ronde stickers en ‘make your own magic’ labels. Deze magische labels zijn leuk om aan een cadeautje te hangen voor bijvoorbeeld een verjaardag of een trouwerij.

stickers gift coeurblonde

labels magic coeurblonde-1

En de nieuwe schattige kaarten. Ze zijn zo lief dat we er zelf graag één in de brievenbus zouden krijgen. We hebben er maar een paar gemaakt omdat we het leuk vinden om het assortiment ook vaak te wisselen, dus het is een echte limited edition;-) We hebben ze met drie verschillende tekstjes erop. Je kunt ze overigens gewoon los bestellen hoor.

magic postcard coeurblonde

En dan zijn er our all time favourite candle bags! We hebben deze sfeervolle lichtjes weer in verschillende teksten beschikbaar.

candlebags kaarsjes coeurblonde

Heel veel shopplezier in de Petite Pop Up Boutique en alvast een fijne Pasen!

magic poster coeurblonde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *