Wonen | Pip’s nieuwe ‘broodtrommel’

Snika_1

Cadeautjes krijgen is altijd leuk en extra leuk is het als je iets krijgt wat zowel functioneel is als een hoge schattigheidsfactor heeft. Broodtrommels wekken bij mij altijd een nostalgisch gevoel op. Ik moet dan aan mijn oma’s denken. Oma’s hebben namelijk nog broodtrommels. Vervolgens heeft de broodtrommel volgens mij een generatie overgeslagen (mijn ouders hebben er geen één) en ik heb er weer wel een zwak voor.

Snika_2

Super blij was ik dan ook toen ik afgelopen dinsdag bovenstaande trommels kreeg (en er zitten inderdaad nog twee kleine trommels in). Officieel is het geen broodtrommel maar ik heb hem tot broodtrommel omgedoopt. Ik houd van de simpele vorm en de kleur die mij aan vroegere tijden doet denken. Dat het eigenlijk een opbergblik is om foto’s te beschermen maakt hem wat mij betreft alleen maar multifunctioneel inzetbaar;-)

Super bedankt pa en ma! Mocht jij hier ook een broodtrommel / koektrommels in zien… Snika is verkrijgbaar bij IKEA.

IKEA | SNIKA | 19,95 euro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *