Coeurblonde producten | Fort Festijn

FF

Wat een stralend weer buiten hier in Amsterdam!  We zijn momenteel druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het Fort Festijn! We zijn morgen weer van de partij op dit schattige event in Haarlem. En we hebben heel veel leuks in lentestijl voor jullie gemaakt en aan sommige producten leggen we nu de laatste hand;-)

custimizedmoleskines

Onze nieuwe kaartensets hebben een heerlijke lentevibe: veel pastelkleuren, vrolijke en positieve quotes en vol dandelions en magnolia’s. De nieuwe XL customized moleskines (naturellement in pastel) met nieuwe quotes! We just love them. Wel mega lastig kiezen uit de kleuren (soft yellow, lila en roze) want ze zijn allemaal mooi en lieflijk!

quote-mix

En dan speciaal voor het Fort Festijn hebben we onze Coeurblonde quotes ingelijst! We hebben zwarte, witte en felroze lijstjes die je zowel eenvoudig om kunt hangen of neerzetten. We vinden ze zelf erg leuk gelukt en zijn dan ook benieuwd naar wat jullie ervan vinden! Dat blijft altijd spannend;-)

giftwrapstickers

In de stationary categorie zijn we ook enigszins losgegaan, ehum. We hebben nieuwe stickers gemaakt, grote ronde stickers met onze quotes en illustraties waar je pakketjes maar ookje agenda mee kunt versieren. En we hebben heel veel nieuwe labels met onze quotes! Wat dacht je van “maybe we’re all just dreaming”, “make your own magic” en “make today adorable”. En dan hebben we het nog niets eens over onze dandelion en schelpenlabels. Deze hebben een mooie natural look.

labelsff

Blij zijn we ook met onze candlebags met nieuwe teksten en natuurlijk onze happy quote mugs! We hebben ook veel mooi verpakkingsmateriaal mee, dus als je een cadeautje voor iemand koopt, pakken we het direct voor je in! En we hebben leuke papieren tassen die het Coeurblonde gevoel helemaal af maken ;-) En vergeet niet één van onze nieuwe visitekaartjes mee te nemen! ps. we just love de mooie momenten pot;-)

mooiemomentenpot-

Wanneer en waar?
Op zondag 13 april kun je het Fort Festijn vinden in Haarlem (bij Seinwezen op de Kinderhuissingel 1D – 1H). Je kunt er van 12:00 tot 18:00 shoppen, lunchen, workshops volgen en inspiratie opdoen. De toegang tot het Fort Festijn is gratis. Meer weten over het Festijn of de locatie? Breng dan een bezoekje aan www.fortfestijn.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *