Wonen | Smeg jaren 50 stijl

back-to-the-fifites-smeg

Vrolijkheid! Smeg heeft een nieuwe lijn, helemaal in jaren ’50 stijl ontworpen waar ik helemaal blij van word. Pastelkleuren, een mooi design en ronde vormen. Ik zie deze broodrooster al helemaal in mijn keuken staan en vergeet de onderstaande waterkoker niet;-) Momenteel heb ik de huisraad van Hans in de keuken staan, erg mannelijk en veel chroom (op zich niet lelijk hoor, maar het levert geen vrolijk gevoel op).

waterkoker-smeg

De lijn is nog niet uit (hij komt in het najaar op de markt), des te leuker om stiekem te hopen dat de waterkoker het spontaan begeeft zodat ik alvast kan sparen voor een nieuwe, ehum. Er zijn verschillende kleurtjes per product beschikbaar waardoor je zelf een mooie kleurencombinatie van producten kunt maken. Naast bovenstaande producten is er ook nog een keukenmachine en blender verkrijgbaar.

Meer info? Kijk dan even op deze link van Smeg.

 

1 thought on “Wonen | Smeg jaren 50 stijl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *