Coeurblonde producten | Nieuwe kaartensets

Explore on postcards coeurblonde

Kaarten versturen of samen met wat mooie knipsels en foto’s aan de muur hangen, wij doen het maar al te graag. Mede daardoor beleven we extra veel plezier aan het ontwerpen van onze eigen postcards en kaartensets.

happy thoughts kaarten coeurblonde

Leuk nieuws voor iedereen die hier net als wij gek zijn op vrolijke kaarten: we hebben twee compleet nieuwe sets ontworpen! De Happy Thoughts Set & de Explore On Set

Op de foto’s kun je de sets, die ieder uit drie dubbele kaarten + envelop bestaan, bekijken. We hebben ze net natuurlijk direct aan onze online boutique toegevoegd en zijn hier te bestellen. Je kunt daar overigens ook al onze andere kaarten en kaartensets bekijken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *