Wonen | glazen doosjes in drie maten

Glazen doosjes coeurblonde

Kistjes, opbergers en presentatie-doosje van glas, ik ben er al langere tijd weg van. Zo’n twee jaar geleden kocht ik ze voor het eerst op een rommelmarkt in de vorm van drie kleine schattige brocante doosjes in verschillende maten.

De laatste tijd zie ik dit soort glazen doosjes in allerlei soorten en maten opduiken, die ontzettend leuk zijn om een mooi item in te presenteren of om iets in op te bergen dat te leuk is om niet gezien te worden.

Ook de set, drie prachtige exemplaren in verschillende maten, van House Doctor was niet aan mijn aandacht ontsnapt. Helaas kost deze EUR 71,95 (voor drie stuks) en tja, dat is net even wat aan de de dure kant wat mij betreft.

glazen doosjes elle coeurblonde

Het was dan ook leuk dat ik vrijwel precies dezelfde heb gevonden voor een veel leuker prijsje! Ze zijn nu te koop bij Loods 5, waarbij je alle drie de maten ook los kunt kopen. De kleinste kost 5 euro, de middelste 7,50 euro en de grootste 12,50 euro. Je kunt kiezen uit een donkergrijze of rose-gouden rand. Zoals je op de foto’s al kon zien, ben ik voor de grijze variant gegaan.

box glas coeurblonde

Helaas heeft Loods 5 geen webshop dus mocht je ze ook willen aanschaffen dan zul je er even langs moeten gaan. Ook geen ramp, want er valt nog veel meer leuks te zien! ;-)

Loods 5 | Pieter Ghijsenlaan 14B,  Zaandam 

4 thoughts on “Wonen | glazen doosjes in drie maten

  1. Lauriëtte

    Dit is perfect! Ik ben al heel erg lang op zoek naar een glazen doosje of stolp voor mijn handgemaakte venetiaanse masker, die vangt nu in de kast heel erg veel stof met zijn veren en die zou ik eigenlijk in een mooi afgesloten iets willen zetten. Heb jij voor mij heel misschien de maten van het grootste doosje? Als dat dan past ga ik snel ook naar Zaandam!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *