Coeurblonde’s Monde | Nieuwe visitekaartjes!

visitekaartjes

Yeah, we hebben nieuwe visitekaartjes ontworpen voor Coeurblonde! Ons oude visitekaartje bestond uit een label met een touwtje en we vonden het, ook nu de webshop net is geopend, weer eens tijd voor iets nieuws.

visitekaartjes2

Omdat we veel stijlen, teksten en afbeeldingen leuk vinden, hebben we besloten om niet voor een maar acht (!!) ;-) verschillende designs te ontwerpen. Je kunt ze hier alle acht bekijken. Omdat we maar al te graag bezig zijn met vormgeven konden we ons op deze manier net even wat meer uitleven. Daarnaast vinden we het ook een leuk idee dat iemand, bij het uitwisselen van kaartjes, een design kunnen uitkiezen dat hem/haar aanspreekt.

visitekaartjes3

Ook een visitekaartje nodig? We ontwerpen ook op maat! Naast visitekaartjes ook een flink aantal andere dingen. Benieuwd? Neem dan hier een kijkje >>> Direct contact opnemen? Dat kan door een mailtje te sturen naar coeurblonde@gmail.com.

1 thought on “Coeurblonde’s Monde | Nieuwe visitekaartjes!

  1. Marijn

    Hi Elle en Pip,

    Mooie visitekaartjes! Ik was een keer bij een schilder die ook verschillende kaartjes had. Op één kant stond de contactinfo en op de andere kant steeds een afbeelding van een ander schilderij. Was ook leuk om te zien.

    Groetjes!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *