Elle Loves | Groen steelpannetje van emaille

riess pannetje groen coeurblonde

Vandaag was een prachtige dag om buiten te zijn en het was dan ook fijn dat ik een shopdate in Utrecht had gepland met vriendin C. We spraken vroeg af om voor de topdrukte al een deel van de gewenste winkels te bezoeken en naast lekker slenteren door het gezellige centrum hebben we ook even heerlijk in het zonnetje op een terras geluncht. C. was in het bezit van de Glamour (die vandaag in een flink aantal shops 20% korting opleverde) en daar heb ik fijn gebruik van gemaakt toen mijn oog in Sissy Boy viel op een schattig lichtgroen emaille pannetje.

Ik was direct verkocht en had er meteen een functie voor bedacht: het maken van havermout-ontbijtjes. De laatste tijd begin ik de dag regelmatig met dit havermout recept met amandelmelk, blauwe bessen en amandelen en daar is dit pannetje, ook gezien haar formaat, perfect voor. En ja, het schattige model en de prachtige groene kleur dragen natuurlijk iets extra’s bij aan het kook- en ontbijtproces ;-)

Het pannetje is van het merk Riess en is online te bestellen in de webshop van het merk. Je kunt kiezen uit drie formaten: 0,5 liter (lavendelblauw), 0,75 liter (lichtgroen) en 1 liter (roze). De pannetjes, die duurzaam worden geproduceerd, hebben een glad oppervlak dat geen stoffen afgeeft, waardoor het voedsel zuiver blijft en de smaak puur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *