Elle Loves | Mok met vosje

mok vosje helen b coeurblonde

Thee en koffie drink ik maar al te graag. Het is dan ook niet gek dat ik een zwak heb voor mooie mokken en kopjes. Eerder dit jaar liep ik al tegen de prachtige Koko halve litter mokken in mint en oudroze aan en afgelopen week ben ik gezwicht voor een cute exemplaar met de illustratie van een vosje. Deze komt uit de collectie van de uit Gent afkomstige illustrator Helen B, die haar label ook zo heeft genoemd.

Ze verkoopt haar creaties onder andere online in haar Etsy winkeltje. Naast mokken (die met het opschrift Focus on Happy is ook leuk!) maakt ze ook ontbijt-broodbordjes en kannen. De mok met het vosje kost EUR 10.50 exclusief verzendkosten en is hier te bestellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *