Coeurblonde producten | Spring XL Moleskines in pastelkleuren

moleskines adorable

De producten die wij in de shop zetten zijn eigenlijk altijd die dingen die wij zelf zouden willen hebben;-) We zijn namelijk helemaal verliefd op de nieuwe pastelkleurige XL Moleskines. De fantastische kleuren doen ons denken aan de lente, het park, gras en de liefde.

Perfect om je dagdromen in op te schrijven, wat te schetsen (we love blanco!) en je plannen voor de lente/zomerperiode in te noteren. En we zijn superblij met onze nieuwe quote, die we ook op de cover van de Moleskines hebben gezet. Iedere keer dat je het notebook tevoorschijn haalt zie je  ‘Today will be  adorable’ voor je. Een mooie reminder!

De XL notebooks zijn hier te vinden in onze shop!

 

2 thoughts on “Coeurblonde producten | Spring XL Moleskines in pastelkleuren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *