Boeken & Magazines | Bijzonder Plekje

bijzonderplekje

Wat een inspirerend en fijn vormgegeven boek! Marleen van Bijzonder Plekje heeft een fantastisch boek gemaakt waarin je heerlijk kunt bladeren door Marleen’s selectie van bijzondere plekjes in Nederland en buitenland. Er staan mooie foto’s, leuke verhaaltjes en ¬†verrassende quotes in. Wij zijn dan ook trots dat er een Coeurblonde quote in het boek is opgenomen!

mooiemomenten

Als je het boek doorbladert krijg je meteen zin om er even tussenuit te gaan. Er staan zoveel bijzondere plekjes in, dat het nog moeilijk kiezen is;-) De sfeervolle foto’s kunnen ook wooninspiratie dienen. Ik heb er al wat ideetjes voor mijn huis uitgehaald.

Bijzonderplekje2

Er zitten trouwens allerlei extraatjes bij het boek zoals een set ansichtkaarten, een deurhanger en een stickervel. Extra vrolijk is dat je bij veel bijzondere plekjes ook iets extra’s krijgt zoals huisgemaakte brownies voor thuis, een gevulde boodschappenmand en een gratis ontbijt voor twee.

bijzonderplekje3

Het is een perfect boek om als cadeau te geven! Je kunt het boek dat heel stoer in eigen beheer is uitgegeven hier bestellen voor 15,95 euro. In de Petite Pop Up Boutique kun je trouwens ook het Mooie momenten gedichtje vinden als passe partout;-)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *