Coeurblonde’s Monde | Nieuwe producten in de shop

spring dandelion producten coeurblonde

We zijn super blij met onze nieuwe lente producten die nu te vinden zijn in de Petite Pop Up Boutique! Het zijn producten die dat heerlijke lentegevoel met zich meebrengen. Moleskineboekjes om al je plannen en dromen in te noteren (en om fijn in te kunnen schetsen), onze mooie momenten verzamelpot om al je waardevolle kleine en grote momenten in te bewaren en DIY setjes om je huis of werplek vrolijk mee te stylen en natuurlijk cadeautjes mooi mee in te pakken.

blaasbloem hangers

We zijn deze lente helemaal weg van de dandelion, of zoals wij ‘m vroeger noemden: de blaasbloem. Je kent vast nog wel het magische moment dat je de zaadjes van de bloem afblies en hoopte dat al je wensen uit zouden komen. Bovenstaande hangers staan super leuk aan de muur of in een mooie bloesemtak.

mini mole pastel coeurblonde

We hebben lieflijke Moleskine boekjes in zachte pastelkleuren gecustomized met een mooie dandelion op de cover. De Moleskine boekjes passen heel handig in je handtasje zodat je altijd nieuwe ideeën en ingevingen kunt toevoegen. Verder hebben we ook schattige labels aan ons assortiment toegevoegd. Zowel met bloemen als met mooie schelpjes.

dandelion labelset

Super schattig en met een fijne gedachte erachter is de mooie momenten verzamelpot. Een leuk cadeau voor jezelf of voor een ander. Met de verzamelpot is het erg eenvoudig om jouw bijzondere momenten als het waren te bewaren. Je schrijft ze op een briefje, doet er een touwtje of lint omheen en stopt hem in de pot. Als je na een paar maanden de (hopelijk inmiddels gevulde;-) pot openmaakt kun je de mooie momenten weer opnieuw beleven.

mooie momenten verzamelpot

En wat dacht je van cadeauzakjes die niet alleen leuk zijn om je huis of kantoor mee te decoreren (met masking tape is het eenvoudig aan de muur te bevestigen), maar natuurlijk ook als cadeauverpakking.

cadeauzakjes schattige print dandelion

En we hebben een nieuwe versie van ons Reframed lijstje, met een mooie vintage look. Wij worden vrolijk van de nieuwe producten en hopelijk jullie ook!

reframed dandelion print

Voor meer informatie over de producten of om een bestelling te plaatsen, neem een kijkje in onze Petite Pop Up Boutique!

2 thoughts on “Coeurblonde’s Monde | Nieuwe producten in de shop

  1. Stefanie

    Wat een mooie lieflijke Moleskine boekjes. Vooral de kleurtjes zijn heel springy! De blaasbloem blijft altijd een mooi plaatje. Een mooie voor het verlanglijstje!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *