Wonen | DIY wallflowers

DIYWallflower3

Vrolijkheid! Ik liep al een tijdje met het idee in mijn hoofd om iets met gedroogde bloemen in huis te doen. Het was alleen nog even wachten op de juiste bloemen en ik moest even ontdekken of de bloemen die ik hiervoor mooi vond, wel goed zouden drogen en niet opeens uit elkaar zouden vallen;-)

DIY-wallflower

Het leuke vind ik dat ik ook herinneringen aan de betreffende bloemen heb, ik heb ze (behalve de zachte witte die heb ik bij  Dille & Kamille gekocht) in Maastricht gekocht en ik moet nu elke keer aan de heerlijke warme rijstevlaai denken.

DIYwallflower2

Ik had eerst bedacht dat ik ze met een touwtje aan elkaar als een slinger wilde vastmaken maar daar had ik vanochtend even geen geduld voor en ik bedacht mij dat het natuurlijk ook kon met maskingtape in een mooie zilvergrijze tint. Gelukkig bleef het goed hangen en na een kleine twee uur is er nog niets naar beneden gevallen;-)

Ik ben erg blij met het resultaat en helemaal omdat deze DIY super weinig tijd kost en je eigenlijk niets hoeft te kopen. De bloemen heb je toch al in huis en in plaats van ze weg te gooien, laat je ze even drogen en tape of touw heb je ook altijd wel in huis!

Een mooie zondag en mochten jullie je ook wagen aan deze DIY: ik ben erg benieuwd naar het resultaat!

One thought on “Wonen | DIY wallflowers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *