Coeurblonde loves | 3D printen bij HEMA

3D-printen-hema-telefooncase-coeurblonde

HEMA heeft weer iets leuks: vanaf vandaag is het mogelijk om online je gepersonaliseerde telefooncase, armband of ketting in 3D te laten printen! 3D printen houdt in dat er op basis van digitale “bouwtekeningen” (computerbestanden) driedimensionale objecten geproduceerd worden. Dit gebeurt door het object laag na laag op te bouwen.

HEMA is met deze nieuwe mogelijkheid de allereerste Nederlandse retailer die 3D geprinte producten aanbiedt. Ik ben net natuurlijk meteen even gaan kijken hoe het werkt en ik kan je vertellen dat je binnen een handomdraai een eigen touch geeft aan een van deze 3D HEMA producten. Elk ontworpen product is uniek en wordt exclusief voor jou gemaakt. Binnen 3 minuten maak je met de online ontwerpmodule zelf een armband of halsketting met een eigen tekst, naam of symbolen of een case voor je iPhone of Samsung telefoon.

3d-printen-sieraden-hema-coeurblonde

Zelf vind ik vooral de telefoonhoesjes leuk en ik ben erg benieuwd naar wat erĀ op 3D-print gebied, in de waarschijnlijk nabije, toekomst mogelijk is!

Nieuwsgierig geworden en snel aan je eigen ontwerp beginnen? Je vindt de online HEMA 3D ontwerpmodule hier >>>

3 thoughts on “Coeurblonde loves | 3D printen bij HEMA

  1. read more

    My pal encouraged I might perhaps as an illustration this site. They had been completely right. This particular upload definitely. designed this day time.. Telefoon Hoesjes It is possible to not necessarily take into account exactly how a bunch. moment I’d put in because of this data! Thank you so much!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *