Pip Loves | Olijfgroen kweekkasje

dille-olifhroenIk heb al helemaal zin in de lente en ben nu al aan het bedenken hoe ik het balkonnetje ga inrichten. In de tussentijd geniet ik van het HEMA kweekpotje met peterselie dat heerlijk binnen aan het groeien is maar verder is mijn vensterbank (na een opruimsessie) maar kaal.

Gelukkig heb ik de perfecte in between oplossing gevonden: een kweekkasje dat er ook nog eens super schattig uitziet. Op deze manier kan ik de lente al een beetje in huis halen en ik vind het altijd mooi om kruiden te zien groeien. Verder bedacht ik mij ook, dat je het kastje ook voor andere doeleinden kunt gebruiken, bijvoorbeeld om sieraden of een verzameling van schelpjes, kant etc in te etaleren. Multifunctioneel inzetbaar dus! Het kastje is er trouwens ook in wit.

Dille & Kamille | Kweekkasje | 14,95 euro

1 thought on “Pip Loves | Olijfgroen kweekkasje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *