Food Hotspots Maastricht | Café Zondag

zondagmenu

Instagrammer’s (dank daarvoor!) hebben mij veel tips gegeven over die plekken in Maastricht die ik niet mocht missen. Café Zondag was één van deze tips en wat was het een heerlijke plek om te ontbijten!

Zondag-plafonf

Je wordt ondergedompeld in de wereld van Jonny Cash, warme rijstevlaaien van bakkerij Mathieu Hermans en de inspirerende inrichting (de hangende t-shirts!) vond ik fantastisch. Attente bediening ook trouwens. De vlaai was zo lekker, dat we zelfs twee stukken hadden besteld, bovenop ons normale ontbijt.

zondag-croissant

Leuk was het gemêleerde gezelschap in het café: jong, oud, deftig en student: alles komt er samen. De wijk waar het café zit vond ik sowieso fantastisch dus als je in Maastricht bent, ga dan zeker even langs!

zondag-quiche

Café Zondag | Wijkerbrugstraat 42 | Maastrikkie:-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *