Shops Maastricht | De VerwonderinG

verwondering-etalage

Toen ik woensdagavond naar het hotel in Maastricht reed, zag ik het winkeltje al en ik wist meteen: hier moet ik donderdag even een kijkje nemen. Het zag er namelijk zo schattig uit! En gelukkig klopte mijn gevoel  ;-) Wat een leuke, gezellige winkel vol hebbedingen. En de naam, vind ik simpelweg fantastisch. Ik houd op de één of andere manier van het woord ‘verwondering’ omdat het (voor mij) zoveel verschillende facetten in zich heeft. Als een kind onverwachts iets nieuws ontdekken, meestal iets moois en positiefs en het heeft ook een soort van magisch element in zich. Ik moet eerlijk bekennen dat ik mij soms ook in negatieve zin verwonder hoor, bijvoorbeeld over het gedrag van andere mensen, maar dit komt gelukkig niet zo vaak voor.

interieur

In de winkel zijn woonaccessoires, sieraden, verzorgingsproducten & stationeryproducten te vinden. Het is een mooie mix die duidelijk met zorg is uitgezocht.

kleineboekje

Ik heb mij in deze winkel niet in kunnen houden en heb een heerlijke handcrème (gardener geur) gekocht van een Britse organic merk Aromatika. Ik vond de geur zo fijn en mijn handen hebben momenteel even wat hulp nodig dat ik mijzelf heb verwend.

aromatika

Door de onderstaande tassen kreeg ik meteen zin om naar het strand te gaan, maar dat zal nog even op zich moeten wachten. Fijn vond ik ook de gastvrijheid die ik in de winkel heb ervaren en ik merkte dat de eigenaar met veel plezier zijn winkel runt. Mijn volgende tripje naar Maastricht, zal ik de winkel zeker nog een keer bezoeken!

tas-verwondering

Verwondering (webshop) | Hoogbrugstraat 21 | Maastricht

 

2 thoughts on “Shops Maastricht | De VerwonderinG

  1. Pierre

    Wat leuk dat je zo enthousiast bent!
    Zulke ervaringen zorgen dat het voor ons, zelfs na zeventien jaar, leuk blijft om mensen te doen/zien ‘verwonderen’ ;)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *