Elle loves | elastiekbandjes met print

Pols versiering coeurblonde

Tijdens een rondje webshop-surfen kwam ik toevallig terecht op Allemachtigprachtig.nl een shop met (woon)accessoires en daar viel mijn oog op deze bandjes van elastiek die je leuk kunt combineren met andere armbanden.

Zowel de dierenprints (links op de foto) en de grafische prints, die eigenlijk totaal verschillend zijn, spreken me aan. Voor de prijs hoef ik het in ieder geval niet te laten… Voor drie stuks betaal je slechts EUR 3,95.

Door deze prijs vraag ik me wel af hoe ze er in het echt uitzien maar mochten ze toch niet helemaal armband-waardig zijn dan zijn er natuurlijk andere doeleinden voor te verzinnen!

Wie weet rekken ze ver genoeg mee om een notitieboek of agenda die uitpuilt mee dicht te houden of kun je er een haar elastiek van maken ;-)

De elastiekbandjes met dierenprint vind je hier >>>
De elastiekbandjes met grafische prints hier >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *