Shops Maastricht | Festen

Festen-etalage

Wat een heerlijkheid om een voor mij nieuwe stad te ontdekken! Slenteren, een latte drinken, lekker eten en winkeltjes kijken, het is een echte mini vakantie. Het weer werkt gelukkig ook nog mee. Kortom, het is even genieten hier. Ik blijf nu  nog 1 nachtje en ga morgen weer terug naar Amsterdam maar ik heb vandaag, ook met behulp van jullie al leuke winkeltjes ontdekt. Ik zal ze de komende dagen posten, zodat we ook wat adresjes in het Zuiden van het land hebben;-)

festen-lamp

Festen  (ik moest meteen aan de film denken ;-) is een winkel met mooie en vrolijke woonaccessoires, sieraden en kleding waar je ook even koffie kunt drinken. Het ziet er fleurig uit en mocht je een cadeautje voor iemand nodig hebben, dan is de kans groot dat je hier zult slagen.

Festen-plafond

Morgen ga ik weer verder op onderzoek uit! Heb je nog leuke tips: let me know!

Festen | Minckelersstraat 1 a | Maastricht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *