Shops | & other stories

andotherstories

Het is nog eventjes wachten, maar in het najaar opent & Other Stories een winkel in Nederland. Het is het luxemerk van H&M dat na onder andere Barcelona, Parijs & Londen nu ook een vestiging in Amsterdam krijgt.

Ik word nu al hebberig van hun spulletjes: de sieraden en make up producten vind ik fantastisch. De site ziet er sowieso erg mooi uit moet ik zeggen. Mijn favoriete item is de bovenstaande ring van Lara Melchior. Deze ontwerpster uit Parijs maakt kleine schatten die ze bij & Other Stories verkoopt.

Ik ben nu al benieuwd hoe de shop er strakjes uit komt te zien! Mocht je niet kunnen wachten… Je kunt ook online spulletjes bestellen!

& Other Stories | Najaar 2014 opening op de Heilige weg in Amsterdam | Ring 45 euro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *