Wonen | H&M Wonen musthaves

HM-musthaves

Op de één of andere manier zit de Home afdeling van H&M niet in mijn systeem, misschien komt dit omdat de collectie niet in veel winkels is te vinden. Dat is echter wel jammer want ik nam gisteravond eens een online kijkje en er zijn super leuke items te vinden voor een mooie prijs.

Ik heb een selectie gemaakt van items die ik bij verschillende persoonlijkheden vind passen. Zo weet ik zeker dat Naomi helemaal weg is van de koperkleurige kandelaar à 7,95 euro. Elle houdt van schattige lichtjes en deze kleur kaarsenhouder à 1,95 euro past mooi bij haar huidige Iittala kaarsje. Zelf zou ik voor het roze potje van keramiek gaan à 4,95 euro. Voor Elle’s vriendin C heb ik de mok met het hertje uitgekozen. Erg schattig en de prijs: 4,95 euro is nog betaalbaar ook. Tot slot moest ik aan oma Bo denken toen ik het cakeplateau à 7,95 zag.

Je kunt alles heel fijn online bestellen via de H&M site. En vergeet niet naar de schattige vaatdoekjes te kijken! Mijn favoriet is hier te vinden.

1 thought on “Wonen | H&M Wonen musthaves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *