Coeurblonde producten | Aqua green oorbellen

Aqua green oorbellen coeurblonde

Als je onze catalogus met Coeurblonde producten hebt bekeken heb je ze ongetwijfeld al eens gezien, mijn favoriet qua oorbellen: de aqua green edelstenen. Deze kleur, die een beetje tussen lichtblauw en lichtgroen ligt, doet een beetje denken aan de kleur van een helderblauwe zee.

Mijn persoonlijke stijl is te omschrijven als vrouwelijk stoer en deze oorbellen zijn voor mij een perfect subtiel accessoire om een wat stoerdere outfit wat zachter te maken. Het formaat is voor mij precies goed, niet te klein maar ook niet te nadrukkelijk aanwezig.

Naast de gouden variant die je op de foto kunt bekijken hebben we deze oorbellen ook in het zilver. Daarnaast hebben we ook gouden en zilveren kettingen met als hanger deze aqua green steen.

Meer info of bestellen? Breng een bezoekje aan onze Petite Pop Up Boutique >>> 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *