Pip Loves | Valentijnsactie van Marqt

marqt-valentijn-actie

Marqt is de favo bio supermarkt van Elle & mij en ik werd gister niet alleen vrolijk van hun lekkere producten maar ook van hun ingenieuze valentijnsactie! Je kunt je geliefde verrassen met 14% korting en wel op een heel leuke manier. Als je voor 14 euro boodschappen doet, krijg je een sticker die je op je favoriete Marqt valentijnskaart kunt plakken. Deze kaarten zijn echt super grappig en een mooi alternatief voor de standaard Valentijnskaarten. Marqt stuurt de kaart voor je op

(zo bespaar je een postzegel;-) en je geliefde krijgt met de kaart 14% korting op zijn/haar aankopen.

Kortom, snel naar Marqt en haal wat lekkers voor jezelf, maak je geliefde blij en wie weet koopt hij/zij met zijn kortingskaart een kar vol boodschappen waar vervolgens een liefdesmaal van wordt gemaakt!

Meer info over de actie? Ga naar: www.marqt.com

1 thought on “Pip Loves | Valentijnsactie van Marqt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *