Coeurblonde loves | De nieuwe HEMA collectie (fotoverslag!)

hema voorjaar collectie 2014

Als echte HEMA fans werden wij natuurlijk ontzettend blij van de uitnodiging die we van HEMA kregen voor haar persdag van vandaag. Al twee weken keken we toch wel een beetje uit naar dit moment.

HEMA voorjaarscollectie 2014 bekers

hema notebooks stationery voorjaar

Hema-keukendoekjes

Op het hoofdkantoor op het NDSM-terrein in Amsterdam mochten we vandaag alvast een een deel van de nieuwe collecties bekijken, hoe leuk! Uiteraard hebben we volop foto’s gemaakt van ons favoriete items zodat jij ook alvast kunt bekijken wat er over een tijdje bij deze fijne winkel te koop zal zijn.

kussens plaid kleed hema voorjaar 2014

HEMA testlab voorjaar 2014

Helaas moeten we nog even wachten voordat (een groot deel van) dit moois in de winkel ligt want er zaten weer volop musthaves tussen.

HEMA-interieur-kussens

Zo had Pip de witte draadstoeltjes voor buiten het liefst direct mee naar huis genomen en kan ik niet wachten om een aantal van de witte vazen met porselein look aan te schaffen.

Hema-witte-stoel

vaasjes hema voorjaarscollectie1

Ook erg leuk is dat HEMA haar gezichtsverzorgingslijn (sinds afgelopen maandag in de winkels) compleet heeft vernieuwd. Hier kunnen we snel een aantal producten van gaan uittesten, we kregen na afloop namelijk een leuke goodiebag met daarin een aantal van deze nieuwe producten.

beautylijn gezichtsverzorging hema 2014

hema-witte-trui

Hema-stationery-lente-2014

Sommige producten die op onze foto’s te zien zijn liggen nu al in de winkel, andere item zullen binnenkort verschijnen. De keukencollectie zal vanaf ongeveer 21 april in de winkels liggen en de woonaccessoires begin maart. Houd de HEMA shops en de HEMA webshop dus in de gaten.

5 thoughts on “Coeurblonde loves | De nieuwe HEMA collectie (fotoverslag!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *