Shops Amsterdam | Six & Sons

six1

six2

De Haarlemmerdijk is weer een hotspot rijker: SIx and Sons. Een smaakvol ingerichte winkel met een mooie selectie van nieuwe & vintage spullen. De kleding en accessoires zijn met name gericht op de man maar de meubelstukken zijn gelukkig voor iedereen geschikt ;-)

six3

six4

Boven kun je heel relaxed zitten en genieten van (heerlijke) koffie, ook met sojamelk en smaakvolle boterhammen met onder andere humus, makreel en osseworst. De bediening is erg attent en je kunt er echt op je gemak zitten. Geen zin in koffie? Probeer dan eens de bloedsinaasappelsap limonadesiroop. Ooh ja, Olivier is al een paar keer mee geweest en dat ging helemaal goed, dus ook geschikt voor kinderen.

six5

Six & Sons | Haarlemmerdijk 31 | Amsterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *